Beste slimme buitenverlichting

Posted on:

Slimme buitenverlichting wordt steeds populairder.
De slimme verlichting installeer je buiten op je terras of in de tuin bijvoorbeeld.

Via een app kun je de lampen eenvoudig bedienen. Niet alleen aan- en uitzetten, maar ook het instellen van een timer of het instellen van lichtscenes behoort tot de mogelijkheden.

Een andere kleur? Ook dat kan! Verder kun je kiezen voor modellen die geofencing ondersteunen. De verlichting zal dan automatisch in- en uitschakelen. Kortom, de mogelijkheden met slimme verlichting zijn eindeloos in 2022!

 1. Philips Hue Resonate muurlamp White and Color zwart 3-pack
  De Philips Hue Resonate muurlamp White and Color zwart 3-pack is een wandlamp welke ingesteld kan worden op maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren. Deze set bestaat uit 3 lampen, die afzonderlijk van elkaar op de gewenste plek kunnen worden opgehangen. Je hebt de mogelijkheid om de lampen te bedienen met de Hue app. Zo kun je zelf bepalen welke kleur de lamp vandaag moet hebben. Ook regel je wanneer de lamp aan of uit moet. Zorg ervoor dat je een bridge in huis hebt. Dit is vereist voor de werking van deze wandlampen van Philips.
 2. Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten
  De Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kunt hem bijvoorbeeld ophangen bij je (garage)deur zodat er voldoende verlichting aanwezig is als je de sleutel in het sleutelgat wilt stoppen. Maar je kunt deze lamp ook gebruiken om ongewenste gasten af te schrikken. Je kunt daarbij elke denkbare kleur instellen. Er valt te kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren namelijk.
 3. Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 3-Pack
  De Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 3-Pack kun je automatisch laten inschakelen op het moment dat de zon onder gaat. Erg handig als je niet handmatig de lampen aan wilt zetten elke dag. Verder kun je de lamp instellen op één van de 16 miljoen kleuren waaruit te kiezen valt. De set bestaat uit 3 lampen die je eenvoudig op een gewenste plek op je terras of tuin kunt neerzetten. Wil je de lamp bedienen met je stem? Ook dat is mogelijk. Zowel Google Assistant als Apple HomeKit worden ondersteund.
 4. Philips Hue Resonate muurlamp White and Color zwart
  Genoeg aan één muurlamp van Philips? Kies dan voor dit model op nummer 4 in onze toplijst. De Philips Hue Resonate muurlamp White and Color zwart vinden we ook op nummer 1 in onze top 10. Je krijgt dan echter 3 muurlampen geleverd. Deze buitenlamp kun je instellen op één van de maar liefst 16 miljoen kleuren. Via de handige Hue app kun je de buitenlamp bedienen. Verander de kleur, of schakel de lamp eenvoudig in en uit. Een handige optie is de koppeling die je kunt opzetten met de zonsondergang. Het voordeel hiervan is dat de lamp automatisch zal aanspringen als de zon ondergaat. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je tuin donker is.
 5. Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart Duo Pack
  Ook de Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart Duo Pack heeft de mogelijkheid om ingesteld te worden op één van de 16 miljoen kleuren. Ook de bediening d.m.v. de app is mogelijk. Koppeling maken met de zonsondergang? Ook dat is geen enkel probleem. Omdat je een duo pack aanschaft kun je gebruik maken van 2 muurlampen. Hang ze bijvoorbeeld links en rechts op naast je deur, of op 2 verschillende plekken in je tuin. Het is maar net welke plekken je graag verlicht wilt hebben.
 6. Philips Hue Calla sokkellamp White and Color zwart laag 4-pack
  Op zoek naar een set met meerdere lampen waarmee je een pad of terras kunt verlichten? Als je besluit de Philips Hue Calla sokkellamp White and Color zwart laag 4-pack aan te schaffen dan krijg je maar liefst 4 sokkellampen geleverd. Deze kun je bijvoorbeeld aan de randen van je tuin neerzetten. De verlichting zorgt voor een mooie sfeer en geeft net dat beetje extra aan je tuin. Uiteraard profiteer van je de bekende functies die de meeste andere buitenlampen van Philips ook hebben. Miljoenen kleuren waaruit je kunt kiezen, de lampen bedienen d.m.v. een app, zonsondergang koppeling, het is allemaal mogelijk!
 7. Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m
  De Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m is een iets andere buitenlamp dan je misschien gewend bent. Het is een lichtstrip die flexibel is en eenvoudig te bevestigen is. Vanwege de flexibiliteit kun je de strip mooi in model krijgen en zelf bepalen welk gedeelte van je tuin wordt verlicht. Via je smartphone kun je de strip eenvoudig bedienen. Je bepaalt zelf wanneer deze aan of uit staat. Maar je kunt ook gebruik maken van de automatische inschakeling op het moment dat de zon ondergaat. Verder heb je de keus uit miljoenen kleuren. Kortom, je kunt op basis van de sfeer de gewenste kleur instellen.
 8. Philips Hue Econic muurlamp White and Color Zwart hangend
  Specifiek op zoek naar een buitenwandlamp? In dat geval kan de Philips Hue Econic muurlamp White and Color Zwart hangend een uitkomst bieden. Deze slimme lamp van Philips kan eenvoudig bevestigd worden bij de deur van je schuurtje of garage bijvoorbeeld. Zo heb je altijd voldoende verlichting als je op zoek bent naar het sleutelgat. Omdat het om een slimme lamp gaat heb je de mogelijkheid om de bediening d.m.v. een app op je smartphone of tablet uit te voeren.
 9. Philips Hue Nyro muurlamp White and Color zwart
  Op zoek naar een stijlvolle muurlamp in de kleuren wit en zwart? De Philips Hue Nyro muurlamp White and Color zwart bevestig je moeiteloos aan de schutting of schuur en zorgt voor een mooie verlichting. Je kunt daarbij kiezen uit zo’n 16 miljoen verschillende kleuren. Ook de bediening met de app is bij de muurlamp mogelijk.
 10. Philips Hue Welcome Verstraler White
  Een goed verlichte oprit creëren? Dat kan met de Philips Hue Welcome Verstraler White! Het warme witte licht verlicht een groot deel van de omgeving. Bedien de verstraler eenvoudig met de app op je tablet of smartphone. Ook heb je de mogelijkheid om routines en lichtscènes in te stellen. De lamp gaat dan vanzelf aan op de momenten dat dit nodig is.