Beste bluetooth speakers

Posted on:

Op zoek naar de perfecte bluetooth speaker? Door het grote aanbod kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Wij helpen je dan ook graag een handje en hebben een top 10 beste bluetooth speakers van 2022 voor je opgesteld. Je maakt kennis met de meest populaire modellen met de beste specificaties. Zo ontdek je welke bluetooth speakers een lange accuduur hebben en welke speakers je zonder problemen buiten kunt gebruiken, ook als het regent.

 1. JBL Flip 5 Zwart

De JBL Flip 5 Zwart is een compacte bluetooth speaker die waterbestendig is. Hierdoor kun je hem zonder problemen buiten gebruiken. De speaker is niet alleen bestand tegen regen, maar ook een nat voetbalveld of op een nat zandstrand bijvoorbeeld. Als je het volume wilt verhogen kun je de speaker eenvoudig koppelen aan een PartyBoost speaker van JBL. Opvallend is de krachtige accu die maar liefst 12 uur mee gaat voordat deze weer opgeladen dient te worden.  

 • JBL Charge 5 Blauw
  De JBL Charge 5 is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren, maar blauw is in 2022 het populairst. De JBL Charge 5 Blauw is water- en stofdicht en kan dan ook zonder problemen buitenshuis gebruikt worden. Via de USB uitgang van dit model kun je handig je smartphone of tablet opladen. Verder profiteer je van een accuduur van maar liefst 20 uur. Ook voor dit model geldt dat je via een koppeling met een JBL PartyBoost speaker het volume kunt verhogen. Handig als je op een plek bent waar de muziek net iets harder afgespeeld moet worden.
 • JBL Partybox 310
  De JBL Partybox 310 is voor de echte feestbeesten. Naast het afspelen van muziek is deze bluetooth speaker ook erg goed in het produceren van lichteffecten. Deze effecten worden automatisch afgestemd op de maat van de muziek. Met een volledig opgeladen accu doe je ongeveer 18 uur. Als je de speaker ook van plan bent in het donker te gebruiken dan is dit model een aanrader. Het bedieningspaneel is namelijk goed zichtbaar in het donker, omdat deze automatisch oplicht. De muziek die je wilt afspelen kun je eenvoudig via een tablet of smartphone met bluetooth naar je speaker zenden. Een alternatieve optie is via een USB-stick.
 • JBL GO 3 Zwart

De JBL GO 3 is verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren. In 2022 is het zwarte model het meeste populaire. De JBL GO 3 Zwart is een zeer compacte bluetooth speaker die muziek krachtig en helder kan afspelen. Dit komt dankzij de JBL Pro Sound functie. Ook dit model van JBL kun je zonder problemen buiten gebruiken. Nog een bijkomend voordeel is het kleine formaat. De speaker is namelijk slechts 8 x 4 x 7 cm. Het perfecte model om mee te nemen naar een dagje weg of op vakantie. Enig minpuntje is de accuduur. Deze gaat volledig opgeladen ongeveer 5 uur mee, wat iets minder is in vergelijking tot de meeste andere modellen.

 • JBL Partybox 110 Zwart
  De JBL Partybox 110 Zwart is een krachtige bluetooth speaker die voor gebruik binnenshuis bedoelt is. Het model is namelijk niet helemaal waterdicht. Een handige functie zijn de gitaar- en microfoon ingang. Hierdoor heb je de mogelijkheid om mee te zingen of te spelen. Dit model van JBL weegt ongeveer 10 kilo en heeft een maximale accuduur van 12 uur. Wil je het volume wat opschroeven? Koppel de speaker dan aan een JBL Partybox 110. Je kunt hierdoor een nog krachtiger geluid produceren. Vanwege het formaat van 30 x 57 x 30 cm is de JBL Partybox 110 Zwart minder makkelijk mee te nemen in vergelijking tot compacte modellen.
 • JBL Xtreme 3 Zwart
  Wederom een model van JBL in de top 10, namelijk de JBL Xtreme 3 Zwart. Deze speaker kent een accuduur van zo’n 15 uur. Opvallend van dit model is de draagriem die je kunt gebruiken om de speaker eenvoudig mee te nemen. Ook de JBL Xtreme 3 heeft de mogelijkheid om via PartyBoost gekoppeld te worden. Het volume kan op deze manier verhoogd worden. Verder profiteer van je de zogenaamde IP67 certificering. Deze geeft aan dat de speaker stofbestendig en waterdicht is. Je kunt hem dus ook buiten gebruiken tijdens een BBQ bijvoorbeeld. Op de draagriem zit trouwens een handige flessenopener. Handig om bierflesjes mee te openen.
 • Sonos Roam Zwart
  Naast JBL is Sonos ook een bekend merk als het gaat om bluetooth speakers. Je vindt dan ook de Sonos Roam Zwart in de top 10 van 2022. Het voordeel van deze speaker is dat je muziek op verschillende manieren kunt streamen. Niet alleen via bluetooth, maar ook via WIFI. Handig als er op je smartphone of tablet geen bluetooth functie aanwezig is. De speciale Trueplay functie zorgt ervoor dat het geluid afgestemd kan worden op de akoestiek van de ruimte. Houd je er niet van om steeds naar de speaker toe te moeten lopen voor aanpassingen van de instellingen? Dan kun je vanuit je luie stoel opdrachten geven aan de speaker. Dit loopt vlekkeloos via Google Assistant.
 • Bose SoundLink Revolve+ II Zwart
  De Bose SoundLink Revolve+ II Zwart verspreid de muziek 360 graden waardoor je vanuit elke positie kunt genieten van een helder geluid. De accuduur van deze speaker zit op ongeveer 13 uur. Ook kun je dit model van Bose zonder problemen buiten gebruiken. De speaker is namelijk waterbestendig. Naast het zwarte model kun je ook kiezen voor een zilverkleurig model.
 • Sony SRS-XB23 Zwart
  De Sony SRS-XB23 Zwart is een compacte speaker die eenvoudig meegenomen kan worden. Verder is het model ook schokbestendig en waterdicht en prima buiten te gebruiken. Via de ingebouwde microfoon heb je ook de mogelijkheid om handsfree te bellen. Handig als je tijdens het muziekluisteren even een telefoontje moet afhandelen.
 • Marshall Emberton Zwart/Goud
  Ook de Marshall Emberton Zwart/Goud kun je prima buitenshuis gebruiken. Een lege accu heb je niet snel, want een volledig opgeladen batterij gaat maar liefst 20 uur mee. Verder profiteer je van een helder geluid dankzij de 360 graden verspreiding. De speaker weegt Iets minder dan 700 gram en kan dan ook eenvoudig worden meegenomen. Een betaalbare speaker met krachtige prestaties.