Beste slimme deurbellen

Posted on:

Wil je zien wie er voor je deur staat voordat je de deur opendoet?
Een slimme deurbel biedt een uitkomst!

De top 10 slimme deurbellen van 2022 laat je kennismaken met de verschillende modellen. Een slimme deurbel zorgt voor een stuk veiligheid, want je ziet van afstand precies of er sprake is van een bekende of onbekende voor je deur.

Ook als je niet thuis bent kun je zien wie er heeft aangebeld. Dit kan allemaal d.m.v. een app op je smartphone of tablet die de beelden van de slimme deurbel weergeeft.

 1. Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set

  De Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set heeft een basisstation en een deurbel. Het basisstation sluit je eenvoudig aan op het stopcontact. De deurbel zelf werkt d.m.v. een ingebouwde accu, die eenvoudig op te laden is. Wordt er een beweging bij de voordeur gedetecteerd, dan zal er een melding door de app worden gegeven.

  Het maakt daarbij niet uit of het licht of donker is. De deurbel werkt op alle momenten. De beelden die worden gemaakt worden intern opgeslagen. Je hebt dan ook geen abonnement nodig waarmee beelden in de cloud worden opgeslagen. Ook een interne geheugenkaart aanschaffen is niet nodig. De beelden zijn haarscherp vanwege de 2K resolutie.
 2. Ring Video Doorbell 3

  De Ring Video Doorbell 3 werkt op basis van dual-band wifi. Het voordeel hiervan is dat de kans op verstoringen in de wifi verbinding erg klein zijn. Het maakt niet uit of iemand vlak voor de deur staat, of meters verderop. De sensor detecteert bewegingen van 1,5 tot 9 meter afstand, ook als het donker is buiten. Als er sprake is van een beweging dan krijg je direct een melding via een app. De beeldkwaliteit is full hd, je hebt dus altijd haarscherpe beelden.

  Een groot voordeel is dat je zelf kunt kiezen op welke wijze je de slimme deurbel installeert. Je kunt kiezen om de bestaande bedrading te gebruiken, maar je hebt ook de mogelijkheid om de deurbel draadloos te laten functioneren. Kies je voor de tweede optie, dan moet de deurbel bij een lege accu opgeladen worden.
 3. Google Nest Doorbell

  Ook Google heeft een slimme deurbel op de markt gebracht, namelijk de Nest Doorbell. Deze deurbel kan onderscheiden of er sprake is van een voertuig, dier, mens, dier of een pakketje. Erg handig, want zo weet je precies of er iemand voor de deur staat of dat er slechts sprake is van een langsrijdende auto.

  De bewegingsdetectie kan bewegingen tot maar liefst 10 meter detecteren. Als daar sprake van is krijg je direct een alert via je app op je smartphone of tablet. Is het buiten donker? Ook dat is geen enkel probleem voor de Google Nest Doorbell. Kies qua installatie voor draadloos of op de reeds aanwezige bedrading. Is er sprake van wifi uitval, dan kan de Nest Doorbell maar liefst 60 minuten lang doorfilmen.
 4. Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

  De Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime installeer je eenvoudig, zonder te klungelen met kabels. De slimme deurbel werkt namelijk niet op netstroom, maar op batterijen. Deze gaan maximaal een half jaar mee, afhankelijk van het gebruik. Staat er iemand bij je voordeur? De app geeft je een melding.

  Je kunt daarna eenvoudig communiceren met de persoon voor je deur. Maar je kunt er ook voor kiezen om een vooraf ingesproken bericht af te laten spelen door de deurbel.
 5. Foscam VD1

  De Foscam VD1 heeft een ingebouwde ruimte waarin je een SD kaart kunt plaatsen. De beelden die worden gemaakt worden vervolgens op deze kaart opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat je geen maandelijks abonnement nodig hebt. Dit model kan gekoppeld worden aan Amazon Alexa of Google Assistant.

  Je kunt de deurbel vervolgens laten samenwerken met andere apparaten. Bang voor verbindingsproblemen hoef je niet te zijn als je voor deze deurbel kiest. Vanwege de dual-band wifi functionaliteit is de kans op uitval van internet zeer gering namelijk.
 6. Netatmo Smart Video Doorbell

  De Netatmo Smart Video Doorbell is eenvoudig te installeren op de reeds aanwezige bedrading van je huidige deurbel. Beelden van bewegingen worden opgeslagen op een geheugenkaart en kunnen op elk gewenst moment bekeken worden. Je hebt toegang tot alle functies van deze deurbel, zonder dat je een duur abonnement hoeft af te sluiten.

  Profiteer van o.a. de terugspreekfunctie en de samenwerking met Apple HomeKit. Je kunt hierdoor d.m.v. spraak de eerder opgenomen beelden laten afspelen bijvoorbeeld.
 7. Arlo Wire Free Video Doorbell Zwart

  De Arlo Wire Free Video Doorbell Zwart heeft een bijzonder grote kijkhoek. Hierdoor kun je een groot deel van je oprit, tuin of terras in de gaten houden. Verder hoef je geen kabels te trekken, want de deurbel werkt krijgt stroom d.m.v. een batterij.

  Je koppelt de slimme deurbel eenvoudig met je smartphone. Daarna kun je gebruik maken van de terugspreekfunctie of standaard ingesproken berichten.
 8. Nordväl SH105 video deurbel 64GB

  Op de meegeleverde SD-kaart kun je met de Nordväl SH105 video deurbel 64GB maar liefst 6 dagen aan filmmateriaal opslaan. De bestaande bedrading kun je laten zitten want deze deurbel sluit je er makkelijk op aan.

  De camera heeft een verlichting op basis van infrarood, waardoor je ook in het donker scherpe beelden hebt. Niet genoeg aan de opslagruimte? Dan kun je deze verdubbelen tot zelfs 128GB.
 9. Ezviz DB1 Pro Wired

  Als je op zoek bent naar een slimme deurbel met een grote kijkhoek, dan is de Ezviz DB1 Pro Wired wellicht geschikt voor je. Je ziet een groot deel van je voortuin met deze deurbel. Verder profiteer je van dual-band wifi en hoge kwaliteit beelden in 2k kwaliteit.

  De beelden worden opgeslagen op een SD-kaart. De Ezviz weet precies wanneer er sprake is van mensen en voertuigen. Een groot voordeel, want zo raakt je SD-kaart niet vol met beelden van auto’s die voorbij rijden.
 10. Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel

  Voor de Byron DSD-28119 Bedrade Video Deurbel heb je geen abonnement nodig om te profiteren van alle aanwezige functies. Geen maandelijkse kosten dus, maar wel haarscherpe beelden die je eenvoudig kunt bekijken via de app van Byron. Ook als het donker is zie je beelden tot 3 meter diep scherp.

  Dit is mogelijk vanwege de infraroodverlichting waar de camera over beschikt. De bestaande bedrading kan perfect gebruikt worden om deze slimme deurbel op aan te sluiten.